In June our employer, Centric, is organizing a virtualization seminar for current and future clients.

The title is: ‘Virtualization: from hype to foundation’ or in dutch ‘Virtualisatie: van hype naar fundament’. The description and program (in dutch) can be found below (NL)

Wilt u weten wat server- en desktopvirtualisatie voor uw organisatie kunnen betekenen? Bent u benieuwd hoe u virtualisatie toepast binnen uw organisatie om de voordelen hiervan optimaal te benutten?

Dan bent u van harte welkom op het seminar ‘Virtualisatie: van hype naar fundament’ dat plaatsvindt op:

16 juni – Van der Valk Hotel, Cuijk 23 juni – Centric Hoofdkantoor, Gouda

Virtualisatie is al niet meer weg te denken uit het IT-landschap. Het aantal organisaties dat servervirtualisatie inzet voor storage-omgevingen, serverconsolidatie en de isolatie van testomgevingen neemt snel toe. Ook de voordelen van desktopvirtualisatie worden steeds vaker in de praktijk benut. Ontdek zelf welke ontwikkelingen de techniek op dit gebied heeft doorgemaakt en wat de verwachtingen zijn voor de toekomst.

U krijgt inzicht in de verschillende doelen die u met virtualisatie kunt bereiken en aan de hand van een praktijksituatie ziet u het effect van virtualisatie op kostenbesparing op hardware, energieverbruik en benodigde serverruimte. Bovendien maakt u kennis met de projectaanpak die Centric voor virtualisatie hanteert en gaan we in op de wijze waarop u virtualisatie strategisch kunt inzetten bij het ontwerp van een moderne IT-infrastructuur.

Namens onze partner VMware gaat de heer Willem van Engeland, System engineer, in op de werking van de onlangs op de markt verschenen oplossingen VMware vSphere 4 en VMware View. Hij vertelt u alles over de noviteiten van deze nieuwe en innoverende virtualisatie-oplossingen.

Als gastspreker is tevens de heer Peter Goossens, IT-manager van Saxion Hogeschool aanwezig. Hij vertelt u over zijn praktijkervaring met virtualisatie en geeft aan wat dit voor zijn organisatie betekent.

Graag tot ziens op 16 of 23 juni!